Gala Excelenţei în Mediere

În ultimii ani au existat diferite demersuri legislative prin care s-a încercat apropierea procedurii medierii de populaţie. Au existat diferite iniţiative private de promovare a medierii. Şi cu toate că eforturile depuse au fost semnificative, rezultatele nu sunt pe măsură.

Medierea este o modalitate alternativă de rezolvare a conflictelor, care în momentul de faţă este folosită mult sub potenţialul ei. Pe de o parte pentru că nu este înţeleasă, sau poate că pe de altă parte este înţeleasă greşit.

Din dorinţa de atrage atenţia asupra medierii şi a modului în care aceasta poate fi utilizată în mod constructiv pentru fiecare dintre noi, în acest an, ne alăturăm  logo-medierenet pentru a organiza

Evenimentul a ajuns anul acesta la a IV-a ediţie şi îşi propune ca, pe lângă premierea mediatorilor care au avut merite deosebite în anul anterior, să fie şi prilej de bilanţ în apropierea aniversării a 10 ani de la apariţia legii medierii în Romania.

În acest an la eveniment sunt invitaţi să participle alături de mediatori oameni de afaceri din toată ţara reprezentând diverse domenii de activitate, cu atât mai mult cu cât Gala Excelenţei în Mediere 2016 are loc sub auspiciile unui eveniment dorit şi aşteptat de mulţi dintre mediatorii din România: modificarea legii medierii.

Gala Excelenţei în Mediere oferă prilejul mediatorilor din toată ţara de a se întâlni cu reprezentanţi ai instituţiilor publice, ai mediului de afaceri şi ai mass-media într-un mediu prietenos, în cadrul evenimentului care a devenit tradiţie.

În data de 16 aprilie a.c., în ziua imediat urmatoare Galei, evenimentul continuă cu conferinţa „Medierea în România – necesitate şi normalitate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *