Voluntariat și voluntari!

În această secţiune vom afişa proiectele în derulare pentru care orice membru al comunităţii îşi doreşte să se implice, să îşi găsească un rol activ. Indiferent de aria sa de experienţă, calificare sau expertiză.


 

Ai observat în ultimul timp că sunt situaţii în care lumea nu reacţionează corect? Sau că unele comportamente sunt chiar răutăcioase, neprietenoase sau răuvoitoare la adresa celor din jur. Probabil unii o fac din dorinţa de a brava, alţii din nepăsare, dar există cu siguranţă unii care o fac din neştiinţă .

Ne dorim ca prin acest proiect să identificăm cu ajutorul vostru cât mai multe situaţii tratate frecvent în mod greşit şi să le oferim o variantă corectă persoanelor care le pasă.

Nu vorbim aici doar despre acele obiceiuri prevăzute de codul bunelor maniere şi care se referă la comportamentul unei persoane (de exemplu deschiderea uşii pentru o reprezentantă a sexului frumos, sau dacă în timpul mesei ţinem cuţitul în mâna stângă sau în mâna dreaptă).

Ne dorim să discutăm despre subiecte generale. Cum trecem strada, cum ne dăm pe bicicletă, … şi aşteptăm în continuare şi propuneri de la voi.

Persoanele care vor să se implice în acest proiect, pot să o facă trimiţând idei (poze sau filmări) cu comportamente considerate de ei incorecte la adresa contact@atdis.ro .