Despre noi

Asociaţia s-a înfiinţat din dorinţa de a contribui la dezvoltarea societăţii moderne. De asemenea, ne dorim să încurajăm aspectele legate de interacţiunea socială și comunicare și de a promova valori morale (eventual unele norme de etică).

Ne propunem realizarea obiectivelor prin crearea de programe specifice, care să le oferim copiilor, adolescenţilor, adulţilor şi vârstnicilor. Programele vor fi proiectate astfel încât să ofere fiecărui segment de vârstă informaţii şi oportunităţi specifice.

De asemenea, vom încerca prin colaborarea cu fundaţii şi asociaţii să implementăm şi alte programe care deja şi-au dovedit eficienţa în alte oraşe din ţară sau chiar din afară.

Desigur, ca la orice început, lucrurile sunt dificile, se mişcă încet şi nu putem face tot ce ne-am propus peste noapte. Vom adăuga proiectele aici pe site, pe măsură ce lucrurile avansează, şi vă ţinem la curent cu ce facem, cu proiectele următoare, şi cum ne puteţi ajuta dacă doriţi să vă implicaţi în proiect alături de noi.